Kilometer correctie

Kilometer correctie Friesland

Een kilometer correctie is een correctie die uitgevoerd wordt om de tellerstand van een voertuig aan te passen. ZTH Tuning werkt met de meest recente en zeer betrouwbare apparatuur. Dit zorgt ervoor dat wij uw kilometer correctie op een vakkundige en betrouwbare manier uit kunnen voeren en uw auto weer de juiste stand zal weergeven. Situaties waarbij de kilometerstand gecorrigeerd moet worden kan zijn bij het plaatsen van een nieuwe instrumentarium.

Wetgeving omtrent kilometer correctie

Wilt u een kilometer correctie uit laten voeren, omdat u bijvoorbeeld te maken heeft gehad met een storing in het systeem? ZTH Tuning kan de kilometerstand voor u aanpassen, corrigeren, terugzetten of wijzigen bij slechte werking, defect aan elektronica, onjuiste afstelling, gegevensverlies, verkeerd aansluiten, omruiling van defect dashboard, bij plaatsing van een nieuw dashboard, uitval bij trillingen, of een andere geldende reden voor kilometer correctie.

Het terugdraaien van de kilometerstand van een auto betreft het uitvoeren van een handeling om de tellerstand van een auto omlaag te brengen. Sinds 1 januari 2014 is kilometerstand terugdraaien strafbaar. Een kilometer correctie apparaat mag niet gebruikt worden om een auto met lagere kilometerstand te verkopen.

Kilometercorrectie prijzen:

  • Kilometer correctie vanaf € 75,00

Vraag een offerte aan Contact opnemen