Startblokkering verwijderen

Auto’s na 1995 zijn standaard beveiligd met een startonderbreker. Zodra de sleutel in het contact wordt gestoken en de auto op contact wordt gezet geeft het stuurapparaat (ECU) de opdracht om de transponder in de sleutel uit te lezen. De codes van de transponder en de auto worden op dat moment vergeleken. Als deze codes bij elkaar horen zal de auto starten en blijven lopen. Als de codes niet hetzelfde zijn zal het stuurapparaat blokkeren.

Het adres voor het verwijderen van startblokkering in Friesland!

Heeft u problemen met het starten van de motor? Dit kan verschillende oorzaken hebben. De transponder in de sleutel, de leesring, of de bekabeling naar de leesring zijn defect. In dit geval kan de transponder niet succesvol worden uitgelezen en zal de auto niet starten ofwel direct afslaan.

ZTH Tuning helpt u graag met het verhelpen van deze problemen. Wij kunnen de startblokkering eenvoudig en snel voor u verwijderen.

Vraag een offerte aan Contact opnemen

Wanneer het verwijderen van uw startblokkering niet mogelijk is, is het in veel gevallen mogelijk een emulator te plaatsen in de ECU. Hiermee kan het probleem in vrijwel alle gevallen worden opgelost.